©...:::FirtinaliBoarD:::...©
ÜyelikTakvimÜye listesiTeamAramaSıkça Sorulan SorularAnasayfaya
ein Bildein Bild
» DUYURU ..!!
!!....BüTüN Üye KardesLeriMize Hayirli RAMAZANLAR Dileriz (FIRTINALIBOARD) Ailesi.....!!
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » ...:: Fırtınalı Download Sarayı ::... » .....:::Yerli Albümler:::...... » 2010 YeNi ALbümLer Burda....... » Hasan Dursun İsmi Nur Efendim (2010) » Merhaba Misafir [Giriş yap|Üye ol]
Son Mesaj | Birinci Okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilere ekle
Yeni konu Aç Cevap yaz
Sayfanın Sonuna Gıt Hasan Dursun İsmi Nur Efendim (2010)
Yazan
Mesaj « önceki konu | sonraki Konu »
ugur28 ugur28 Bay
Tripel-As

images/avatars/avatar-733.gif

Üyelik Tarihi 12.03.2010

yeniiiii Hasan Dursun İsmi Nur Efendim (2010) Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

1. Olaydım
Söz: Ramazan Toprak, Hüseyin Özden Müzik: Hasan Dursun, Hüseyin Özden
2. Geldim Sana
Söz & Beste: Hasan Polat
3. Sensiz Ağlar
Söz: Abdullah Akbulak Beste: Şenol Güney
4. Kervan
Söz & Beste: Hafız Mustafa
5. İsmi Nur Efendim
Söz & Beste: Hüseyin Özden
6. Gazel
Söz & Beste: Anonim
7. La İlahe İllallah
Söz & Beste: Hüseyin Özden
8. Nalan Oldum
Söz & Beste: Aşık Giryani
9. Kerbela
Söz: Rabia Hatun Aydın Beste: Hasan Dursun
10. Gençliğin Son
Söz & Beste: Ramazan Toprak

Gizli Yazı
Konuyu görebilmeniz için cevap vermeniz gerekmektedir.Ayrıca Teşekkur butonuna Tıklayarakta Gizli yazıyı gorebilirsiniz.

Bu mesaj 1 kez değiştirilmiştir. son olarak ugur28 tarafından 07.04.2010 Tarihinde ve Saat:14:00değiştirilmiştir..

07.04.2010 13:34 ugur28  offline ugur28 isimli üyeye e-Mail gönder ugur28 isimli üyenin mesajlarını ara ugur28 Arkadas listene al
yılmaz50
Mitglied

Üyelik Tarihi 14.07.2010

gll RE: Hasan Dursun İsmi Nur Efendim (2010) Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

paylaşım için teşekkürlerr emeğinize sağlık
31.07.2010 17:00 yılmaz50  offline yılmaz50 isimli üyeye e-Mail gönder yılmaz50 isimli üyenin mesajlarını ara yılmaz50 Arkadas listene al
kosovali
Foren As

Üyelik Tarihi 24.11.2009

RE: Hasan Dursun İsmi Nur Efendim (2010) Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

tesekkur ederim emegine saglik
31.07.2010 18:36 kosovali  offline kosovali isimli üyenin mesajlarını ara kosovali Arkadas listene al
Dal görünümü | Normal
Seçiniz:
Yeni konu Aç Cevap yaz
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » ...:: Fırtınalı Download Sarayı ::... » .....:::Yerli Albümler:::...... » 2010 YeNi ALbümLer Burda....... » Hasan Dursun İsmi Nur Efendim (2010)

Kadro | Ara | Yardim
Forum Software: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH    Turkish Language © By KraL | Style © KraL