©...:::FirtinaliBoarD:::...©
ÜyelikTakvimÜye listesiTeamAramaSıkça Sorulan SorularAnasayfaya
ein Bildein Bild
» DUYURU ..!!
!!....BüTüN Üye KardesLeriMize Hayirli RAMAZANLAR Dileriz (FIRTINALIBOARD) Ailesi.....!!
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » » .....:::Flatcast Radyo icin Yardim:::.... » ModeM PorT AcmaK .... » Her Cesit Modeme Port Acma Programi..Resimli anlatim.. » Merhaba Misafir [Giriş yap|Üye ol]
Son Mesaj | Birinci Okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilere ekle
Yeni konu Aç Cevap yaz
Sayfanın Sonuna Gıt Her Cesit Modeme Port Acma Programi..Resimli anlatim..
Yazan
Mesaj « önceki konu | sonraki Konu »
Administrator FIRTINA(ADM!N) Administrator
Administrator

images/avatars/avatar-633.jpg

Üyelik Tarihi 14.03.2009

Her Cesit Modeme Port Acma Programi..Resimli anlatim.. Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

Port acma ve Yonlendirme PFConfig 1.0 Program, Manuel olarak modem konfigrasyonu sayfasindan ya da Windows firewall ayarlarindan yapabilecegimiz port acma ve yonlendirme islemini tek bir arayuz uzerinden kolay bir aracla yapmamizi sagliyor. Arayuz ve kullanim kolayligi acisindan iyi olan program sayesinde port acma ve yonlendirme islemleri oldukca basit.

önereceğim bu program ile ki adı PFConfig modeminizin ayarlarını modem imalatçısı kadar bilmenize gerek kalmayacak, bu program sayesinde modeminiz ne olursa olsun istediğiniz program için istediğiniz portu açabileceksiniz.

System requirements:

Windows 98/2K/XP/03/Vista

PFCSetup 1.0.223

Assagidaki linkten programi indirip kurunuz.......

Gizli Yazı
Konuyu görebilmeniz için cevap vermeniz gerekmektedir.Ayrıca Teşekkur butonuna Tıklayarakta Gizli yazıyı gorebilirsiniz.

Programın nasıl kullanıcılacağı ve download linki verdiğim sayfada bulunmakta. Programı kuruyorsunuz, ilk başta size iki soru soracak bunlardan birisi aşağıdaki şekilde gördüğünüz gibi

Şifre ve serial vermek yasak olduğundan veremiyorum onun için cancel deyip çıkamnız gerekiyor sonra diğer ekranlar gelcek sırasıyla açıkladım

Bunları yapmanızla birlikte artık modemde istediğiniz program için istediğiniz portu açabilirsiniz. Tek yapmanız gereken program listesinden mesela flatcast ı seçmek ve forward this app seçeneğiniz seçmek. Artık modeminizde o program için port açmış durumdasınız.
Alintidir Beratcan,a anlatimindan dolayi cok cok tesekkürler.......

08.02.2010 17:14 FIRTINA  offline FIRTINA isimli üyeye e-Mail gönder FIRTINA isimli üyenin mesajlarını ara FIRTINA Arkadas listene al
Administrator napsin..(PoLiS) Administrator napsin.. Bay
Polis

images/avatars/avatar-696.bmp

Üyelik Tarihi 18.02.2008

Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

teşekkürlerr ömer abi ellerine saglık.....

°!° DuuR GaÇMa...sinirlii ...GaNuN NaMıNa DeSLiM oL °!°

09.02.2010 11:26 napsin..  offline napsin.. isimli üyeye e-Mail gönder napsin.. web sayfası napsin.. isimli üyenin mesajlarını ara napsin.. Arkadas listene al
007polat 007polat Bay
Jungspund

images/avatars/avatar-622.gif

Üyelik Tarihi 27.01.2009

RE: Her Cesit Modeme Port Acma Programi..Resimli anlatim.. Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

Ellerine saglik
tesekkürler

22.06.2010 00:24 007polat  offline 007polat isimli üyeye e-Mail gönder 007polat isimli üyenin mesajlarını ara 007polat Arkadas listene al
Dal görünümü | Normal
Seçiniz:
Yeni konu Aç Cevap yaz
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » » .....:::Flatcast Radyo icin Yardim:::.... » ModeM PorT AcmaK .... » Her Cesit Modeme Port Acma Programi..Resimli anlatim..

Kadro | Ara | Yardim
Forum Software: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH    Turkish Language © By KraL | Style © KraL