©...:::FirtinaliBoarD:::...©
ÜyelikTakvimÜye listesiTeamAramaSıkça Sorulan SorularAnasayfaya
ein Bildein Bild
» DUYURU ..!!
!!....BüTüN Üye KardesLeriMize Hayirli RAMAZANLAR Dileriz (FIRTINALIBOARD) Ailesi.....!!
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » ...:: Fırtınalı Download Sarayı ::... » .....:::Yerli Albümler:::...... » 2010 YeNi ALbümLer Burda....... » Fatih Yeşilgül & Ufuk Yeşilgül - Tek Tabanca & Senle Açamam 2010 » Merhaba Misafir [Giriş yap|Üye ol]
Son Mesaj | Birinci Okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilere ekle
Yeni konu Aç Cevap yaz
Sayfanın Sonuna Gıt Fatih Yeşilgül & Ufuk Yeşilgül - Tek Tabanca & Senle Açamam 2010
Yazan
Mesaj « önceki konu | sonraki Konu »
ugur28 ugur28 Bay
Tripel-As

images/avatars/avatar-733.gif

Üyelik Tarihi 12.03.2010

NEW Fatih Yeşilgül & Ufuk Yeşilgül - Tek Tabanca & Senle Açamam 2010 Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

01 - Tek Tabanca
02 - Ki Göresin
03 - Yaz Bir Kenara
04 - Senle Açamam
05 - Tuz Buz Olsun
06 - İnadına
07 - Yan Basar Ayağım
08 - Ağlama Sevdiğim
09 - Allah Canım Alsın
10 - Seni Görene Dek
11 - Seni Görene Dek 2
12 - Feryadım Kalbime
13 - Canına Kıyamadım
14 - Tek Tabanca 2

Gizli Yazı
Konuyu görebilmeniz için cevap vermeniz gerekmektedir.Ayrıca Teşekkur butonuna Tıklayarakta Gizli yazıyı gorebilirsiniz.

07.06.2010 18:04 ugur28  offline ugur28 isimli üyeye e-Mail gönder ugur28 isimli üyenin mesajlarını ara ugur28 Arkadas listene al
Dal görünümü | Normal
Seçiniz:
Yeni konu Aç Cevap yaz
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » ...:: Fırtınalı Download Sarayı ::... » .....:::Yerli Albümler:::...... » 2010 YeNi ALbümLer Burda....... » Fatih Yeşilgül & Ufuk Yeşilgül - Tek Tabanca & Senle Açamam 2010

Kadro | Ara | Yardim
Forum Software: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH    Turkish Language © By KraL | Style © KraL