©...:::FirtinaliBoarD:::...©
ÜyelikTakvimÜye listesiTeamAramaSıkça Sorulan SorularAnasayfaya
ein Bildein Bild
» DUYURU ..!!
!!....BüTüN Üye KardesLeriMize Hayirli RAMAZANLAR Dileriz (FIRTINALIBOARD) Ailesi.....!!
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » » .....:::Flatcast Radyo icin Yardim:::.... » ModeM PorT AcmaK .... » Flatcast Port Açmak ....Resimli anlatim...Asus AAM6030BI ve Origo DWR-TI04 » Merhaba Misafir [Giriş yap|Üye ol]
Son Mesaj | Birinci Okunmamış Mesaj Yazıcı önizlemesi | Arkadaşına gönder | Konuyu Favorilere ekle
Yeni konu Aç Cevap yaz
Sayfanın Sonuna Gıt Flatcast Port Açmak ....Resimli anlatim...Asus AAM6030BI ve Origo DWR-TI04
Yazan
Mesaj « önceki konu | sonraki Konu »
Administrator FIRTINA(ADM!N) Administrator
Administrator

images/avatars/avatar-633.jpg

Üyelik Tarihi 14.03.2009

! Flatcast Port Açmak ....Resimli anlatim...Asus AAM6030BI ve Origo DWR-TI04 Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

Flatcast Port Açmak
Şimdi Modem Modellerine geçelim önce

Asus AAM6030BI ve Origo DWR-TI04 modemlerinde nasıl port açılır

İnternet tarayıcınıza http://192.168.1.1 yazıp, Enter basın

User Name : Admin (A harfi büyük)

Password : Admin (A harfi büyük)

Login tıklayın

Aşagıdaki ekran çıktıgında, ADVANCED basın

Aşagıdaki ekranda da Port Forwarding seçenegini seçiyoruz

Aşagıdaki ekran çıkacaktır

LAN IP’ye PCnizin IP nosunu (192.168.1.2) girin
Category penceresinden Audio/Video seçeneğini, sonrada New tıklayın

Aşağıdaki ekran çıkacaktır bizde buraya Flatcast Portunu tanımlayacagız

Çıkan Rule Management menüsünde Flatcast in Portu olan 40123 degerini giriyoruz

İşemimizi UDP için ayarlıyoruz

Aşagıdaki gibi olmalıdır

Şimdi port Forwarding Menüsüne dönün. Available Rules penceresinde Flatcast seçip Add tıklayarak Applied Rules penceresine geçmesini sağlayın ve Apply tıklayın.

Apply butonu yaptıklarınızı geçici olarak kayıt edecektir. İşlemi tamamladıkdan sonra yaptıklarınızı sürekli kaydetmek için yukardaki TOOLS ’a tıklayın ve System Commands ’i seçin.

System Commands sayfasında Save All ’a tıklayın.

Alintidir......

08.02.2010 16:48 FIRTINA  offline FIRTINA isimli üyeye e-Mail gönder FIRTINA isimli üyenin mesajlarını ara FIRTINA Arkadas listene al
Administrator napsin..(PoLiS) Administrator napsin.. Bay
Polis

images/avatars/avatar-696.bmp

Üyelik Tarihi 18.02.2008

Bu Mesaja cevap yaz Bu mesajı alıntı yaparak yaz Bu mesajı degiştir / sil Bu Mesajı Moderatöre bildir       Sayfanın Başına Git

teşekkürlerr ömer abii ellerine saglıkk

°!° DuuR GaÇMa...sinirlii ...GaNuN NaMıNa DeSLiM oL °!°

09.02.2010 11:26 napsin..  offline napsin.. isimli üyeye e-Mail gönder napsin.. web sayfası napsin.. isimli üyenin mesajlarını ara napsin.. Arkadas listene al
Dal görünümü | Normal
Seçiniz:
Yeni konu Aç Cevap yaz
©...:::FirtinaliBoarD:::...© » » .....:::Flatcast Radyo icin Yardim:::.... » ModeM PorT AcmaK .... » Flatcast Port Açmak ....Resimli anlatim...Asus AAM6030BI ve Origo DWR-TI04

Kadro | Ara | Yardim
Forum Software: Burning Board 2.3.6, entwickelt von WoltLab GmbH    Turkish Language © By KraL | Style © KraL